Hoidot ja hinnasto

Kaikkien hoitojen hinnat löydän varauskalenterista tuotekortilta. Varauskalenteriin pääset tästä

Kasvohieronta

Katso hinta varauskalenterista tästä

– Sarjahoidot 3, 5 tai 8 kertaa: -10 %, -15 % tai -20 %.

Rentouttava ja ihon toimintoja elvyttävä ja kiinteyttävä kasvohieronta kosteuttavia hedelmähappoja sisältävällä hierontavoiteella. Hieronnan lopuksi kasvonaamio. Suositellaan erityisesti pintakuivalle ja kuivalle iholle sekä ylläpitohoitona kasvohoitojen välillä.

Kasvohoito express 45 min

Katso hinta varauskalenterista tästä

– Sarjahoidot 3, 5 tai 8 kertaa: -10 %, -15 % tai -20 %.

Ihanteellinen ennen työpäivää, juhlia tai vaikkapa rankan työviikon jälkeen. Alkupuhdistuksen jälkeen kasvot kirkastetaan ja kuoritaan hedelmähapolla, lyhyt kosteuttava hieronta vilkastuttaa ihon verenkiertoa ja virkistää. ”Leave on” tehokosteuttava ja kiinteyttävä naamio ja loppusilauksena ihotyypin mukainen hoitovoide. Ihanteellinen hoito perusteellisempien kasvohoitojen välillä ylläpitohoitona tai ennen juhlia virkistämään.

Nuorison ihonpuhdistus (alle 18-v.)

Katso hinta varauskalenterista tästä

Hoito on suunnattu iholle, josta löytyy epäpuhtauksia (mustapäitä, EI akneiholle!). Hoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hoitonaamio ja -voide.

Kasvolymfa

Katso hinta varauskalenterista tästä

– Sarjahoidot 3, 5 tai 8 kertaa: -10 %, -15 % tai -20 %.

Rentouttava, hellävaraisin pumppaavin liikkein tehtävä, ikääntymismuutoksia ennaltaehkäisevä, kasvojen ja silmien alueen turvotusta poistava hoito, joka sopii myös couperosasta kärsivälle. Parhaat tulokset sarjahoidolla. Esim. viiden kerran sarjahoito 1-2 hoitoa/vko 315 € (63 €/kerta)

Kasvohoito

Katso hinta varauskalenterista tästä

– Sarjahoidot 3, 5 tai 8 kertaa: -10 %, -15 % tai -20 %.

Kasvohoito käy kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Hoitoon kuuluu käytettävän ajan puitteissa ihon alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, hoitava seerumi, kasvo- ja decolletehieronta, hoitonaamio ja -voide. Hoitotuotteet valitaan laadukkaista ihonhoitotuotteistamme ihon sen hetkisen tarpeen mukaan.

Katso hinta varauskalenterista tästä

Kiinteyttävä ja kosteuttava Hyaluronihappo-erikoisnaamio ja LED valohoito

Sopii hyvin kaikkien kasvohoitojen jälkeen kosteuttamaan ihoa tai erikoisnaamiona kasvohoidon jälkeen. Naamion aikana tehdään minimanikyyri.

Hoidon konsultaatio

Katso hinta varauskalenterista tästä

Mikäli olet epävarma sinulle parhaiten sopivista hoidoista, hoitokonsultaatiossa voimme suunnitella sinulle parhaiten sopivat hoidot kattavasta hoitovalikoimastani rauhassa, sille erikseen varatulla ajalla. Mikäli konsultaation seurauksena varaat itsellesi hoitoajan, hyvitetään konsultaation hinta ensimmäisessä hoidossa.

Erikoiskasvohoito silmänympärysiholle

Katso hinta varauskalenterista tästä

Erikoiskasvohoito herkälle, atooppiselle, tai allergiselle iholle

Katso hinta varauskalenterista tästä

– Sarjahoidot 3, 5 tai 8 kertaa: -10 %, -15 % tai -20 %.

Erikoiskasvohoito miliumien poistoa varten

Katso hinta varauskalenterista tästä

Kasvohoito tehdään aina asiakkaan ihon kunnon vaatimalla tavalla hoitoajan puitteissa. Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuivan ihon hedelmähappokuorinta, mekaaninen ihon puhdistus miliumien poistoilla (mikäli miliumeja/tukkeumaa on paljon ole yhteydessä hoitolaan hoitoajan pidentämiseksi), ihon kosteutus/hieronta syväkosteuttavalla hierontavoiteella, ihotyypin mukainen kasvonaamio, niska/hartia hieronta, seerumi ja loppuvoide.

Erikoiskasvohoito akneiholle

Katso hinta varauskalenterista tästä

– Sarjahoidot 3, 5 tai 8 kertaa: -10 %, -15 % tai -20 %.

Hoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, syväpuhdistava ja kosteuttava naamio ja suojaavat sekä kosteuttavat loppuvoiteet. Aknen ja epäpuhtaan ihon hoidossa saavutetaan parhaat hoitotulokset säännöllisillä hoitolahoidoilla ja hyvällä kotihoidolla.

Erikoiskasvohoito

Katso hinta varauskalenterista tästä

– Sarjahoidot 3, 5 tai 8 kertaa: -10 %, -15 % tai -20 %.

Erikoiskasvohoito miliumien poistoa varten

Kasvojenhoidon parhaimmistoa uudistusta, kiinteytystä ja kosteutusta kaipaavalle aikuiselle iholle. Hoito aloitetaan rentouttavalla selän aromahieronnalla tai jalkakylvyllä. Hoito sisältää vaihtoehtoisesti minimanikyyrin, minipedikyyrin (jalkakylvyllä aloitettaessa) ja pään rentouttavan hieronnan sekä hoitoampullin mesoterapiaimeytys 3D Skintech -hoitolaitteella.

Juonteiden täyteainehoito

Katso hinta varauskalenterista tästä

Täyteaineet

Iän myötä iho ohenee, sen joustavuus vähenee ja siitä tulee kuivempi. Myös hormonit, auringonsäteily ja tupakointi vaikuttavat osaltaan ihon juonteiden ja ryppyjen ilmaantumiseen. Juonteiden silotukseen tai kasvonpiirteiden korostamiseen on kuitenkin tarjolla erilaisia hoitoja. Täyteainehoidot kosteuttavat ihoa ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä. Kun monet kauneustuotteet kosteuttavat vain ihon pintaa, täyteainehoidot syväkosteuttavat ihoa sisältäpäin. Täyteainehoidoilla voidaan silottaa kasvojen kohtalaisia tai vaikeita juonteita ja ryppyjä sekä muokata kasvonpiirteitä, kuten täyttää huulia tai muotoilla nenää, leukaa ja poskipäitä. Tuloksia voi halutessaan ylläpitää uusintakäsittelyillä, jotka tehdään 3‒24 kuukauden välein.

Onnistuneen juonnetäytön tavoitteena on kaunistaa asiakkaan kasvoja korostamalla kauniita kohtia ja häivyttämällä iän tuomia muutoksia sekä syväkosteuttaa kosteusköyhää ihoa. Juonteita voidaan täyttää luontevasti koko kasvojen alueelta. Ainoastaan voimakkaat ilmejuonteet ovat sellaisia, jotka hoituvat helpommin botoxin kaltaisella lihasta lamauttavalla aineella. Juonteiden täydellistä poistamista ei aina välttämättä kannata tavoitella, vaan nimenomaan niiden häivyttämistä. Näin vaikutus on selvästi nuorentava, mutta kasvoilla säilyy oma luonnollinen ilme.

Asiakkaan omat toiveet ovat täyteainehoidon ohjenuora. Kysymme aina, mikä on omasta mielestä häiritsevin epäkohta ja halutessa kerromme myös ammattilaisen mielipiteen. Lopputulokset vaihtelevat luonnollisesta isoihin muutoksiin, asiakkaasta toiveista riippuen.

Kenelle täyteaineet sopivat?

Täyteainehoidot sopivat niin miehille kuin naisillekin, jotka kokevat ikääntymisen muutokset, kuten juonteet tai uurteet häiritseviksi. Täyteaineilla voidaan myös muotoilla huulia ja kosteuttaa ihoa. Hoito on viime vuosina yleistynyt merkittävästi ympäri maailmaa. Tänä päivänä se on nopea, turvallinen ja minimaalisen toipumisajan vaativa toimenpide.

Täyteainehoito sopii kaiken ikäisille, terveille asiakkaille. Mikäli olet epävarma, sopiiko hoito sinulle – ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle paras hoito. ProBeautyssä on laaja valikoima muitakin tehokkaasti ikääntymisen merkkejä häivyttäviä hoitoja, jokaiselle löytyy varmasti sopiva tapa.

Mitä täyteaineet ovat?

Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo, joka on pitkärunkoinen sokerimolekyyli, jota esiintyy ihossa luonnostaan. Ikääntymisen myötä elimistö tuottaa yhä vähemmän hyaluronihappoa, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja veltostumista. Hoidon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus on peräisin hyaluronihapon kyvystä sitoa vettä. Täyteainehoidon vaikutukset kestävät muutamasta kuukaudesta vuoteen riippuen käytetystä valmisteesta ja asiakkaan iästä, ihon laadusta, yleiskunnosta sekä elintavoista. Kesto myös pitenee seuraavilla käsittelykerroilla, jolloin täyteainetta tarvitaan yleensä vähemmän.

Miten täyteaine toimii?

ProBeautyssä on käytössä pitkään markkinoilla ollut, laadukas hyaluronihappovalmiste. Hyaluronihappo on kirkas geeli, joka injektoidaan ihoon haluttuun kohtaan. Täyttämisessä ristisidoksisen hyaluronihapon kesto on saatu ihon alla pitenemään yhdistämällä siihen peptidejä. Samalla iho saa myös hoitoa ja kosteutta, sillä hyaluronihappo antaa ihon fibroblastisoluille tehokkaan antioksidanttisuojan UV-valon aiheuttamia oksidatiivisia (ihon vapaiden radikaalien ja antioksidanttien välinen epätasapainotila) ja fotokemiallisia (säteilyn aiheuttamat kemialliset reaktiot ihossa) vaurioita vastaan.

Mitä tarkoittaa ristisidos (cross-linking)?

Ilman ristisidosta hyaluronidaasi-niminen entsyymi hajottaa hyaluronihapon elimistöstä nopeasti. Ristisidoksessa käytetään BDDE-nimistä yhdistettä, joka hidastaa hajoamista ja pidentää täyteaineen kestoa.

Miten toimenpide tehdään?

Toimenpiteen aikana ihoon ruiskutetaan hyvin ohuen neulan avulla hyalyronihappogeeliä toivottuun kohtaan. Hoito on nopea toteuttaa, aikaa kuluu keskimäärin n. 30 minuuttia 1 ml injektiolla. Injektiohoidon hoitotulos on nähtävissä heti. Iho on kosteutetumpi ja täyteläisempi, ilme raikkaampi ja virkeä.

Onko toimenpide kivulias?

Kivun kokeminen on yksilöllistä. Probeautyssä ihon pinta puudutetaan paikallisesti puuduttavan voiteen avulla ennen toimenpidettä (n. 20–30 min. kestävä ihon pintapuudutus).

Kuinka kauan tulos säilyy?

Hoidon vaikutus säilyy iholla puolesta vuodesta vuoteen, jopa kahteen. Täyteaine poistuu ihosta hiljalleen aineenvaihdunnan myötä. Se ei siis ole lopullinen eikä se jätä ihoon pysyvästi merkkejä toimenpiteestä.

Mihin minun tulee varautua tullessani hoitoon?

Ensimmäisellä käynnillä varataan aina aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Lisäksi hoidon sopivuus ja kustannus varmistetaan aina ennen hoitoa yhdessä ammattitaitoisen sairaanhoitajan kanssa. Kuten missä tahansa hoidossa, jossa ihon pinta läpäistään neulalla, voi täyteainehoidostakin seurata mustelma tai turvotusta. Ne häviävät iholta yksilöllisesti, yleensä muutamassa päivässä, viimeistään viikon, kahden aikana hoidosta.

Ovatko täyteaineet turvallista?

Käyttämiemme tuotteiden tuotekehitys- ja valmistusprosessit ovat CE-sertifioituja. Sertifikaatti takaa valmistusprosessin turvallisuuden, aseptiikan ja tuotteen steriiliyden. Kaikki täyteaineet täyttävät kaikki EU:n pistostuotteille asetetut vaatimukset.

Kuka voi antaa täyteainehoitoja?

Tällä hetkellä ei ole säännöksiä siitä, kuka voi antaa kauneudenhoidollisessa tarkoituksessa tapahtuvia hoitoja. Pistoksina annettava hyaluronihappo on terveydenhuollon laitteeksi ja tarvikkeesi luokiteltava tuote. Valmistajat määrittelevät usein, että hoitoja saa tehdä vain terveydenhuollon ammattihenkilö. Vastuu tuotteen käyttöohjeiden noudattamisesta kuuluu hoidon antajalle, tuotteen turvallisuudesta puolestaan vastaa sen valmistaja. Tarkista aina hoitoja antavan henkilön ammattioikeus sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä https://julkiterhikki.valvira.fi/.

ProBeautyssä täyteainehoidot tekee SKY-Cidesco kosmetologi, sairaanhoitaja Anitra Wuolle.

Sopivatko täyteainehoidot minulle ja mitä minun tulee huomioida ennen hoitoa?

Täyteainehoitoihin liittyy aina riski komplikaatioista, joista osa saattaa edellyttää lääkärin hoitoa. Ennen täyteainehoitoa asiakkaan kanssa keskustellaan hänen terveydentilastaan, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista.

Täyteainehoitojen vasta-aiheita ovat mm. tietyt sairaudet sekä lääkitykset mm. veren hyytymiseen vaikuttava pysyvä lääkitys. Täyteainehoitoja ei voi myöskään tehdä, jos asiakkaalla on esimerkiksi flunssa tai muu vastaava akuutti hengitystieinfektio. Jos olet kärsinyt yskänrokosta (herpes) aiemmin, neulanpistot suun alueelle voivat saada sen puhkeamaan uudelleen, joten suosittelemme lääkitystä ennaltaehkäisevästi. Tulehduskipulääkkeet kuten asetyylisalisyylihappo tai ibuprofeeni (Aspirin, Disperin, Burana), Omega-3/ kalaöljyvalmisteet, E-vitamiini ja osa luontaistuotteista voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon ilmenemistä pistoskohdassa. Valmisteiden käyttöä kannattaa välttää 1‒2 viikkoa ennen hoitoa ja heti hoidon jälkeen.

Huom! Emme tee täyteainehoitoja raskaana oleville tai imettäville naisille tai alle 18-vuotiaille (edes vanhempien luvalla).

Mitä alueita voidaan hoitaa?

Täyteaineilla voidaan tasoittaa kasvojen juonteita ja ryppyjä, tehdä huulista täyteläisemmät ja muotoilla kasvonpiirteitä, kuten nenää, leukaa ja poskipäitä (kasvojen muotoilua ei ole saatavilla tällä hetkellä ProBeautystä). Hoidon hinta määräytyy käytettävien ruiskeiden mukaan. Yksi ruisku sisältää 1 ml täyteainetta. Eri hoitoalueille tarvittavan täyteaineen määrään vaikuttavat mm. asiakkaan ikä (ihossa luonnostaan oleva hyaluronihapon määrä) ja toivottu hoitotulos.

Suuntaa-antavia esimerkkejä tarvittavasta täyteainemäärästä

 • 0,5 ml Sibelius juonteet (kulmakarvojen väliset juonteet)
 • 0,5–1 ml Kevyt kulmien kohotus
 • 0,5–1 ml Crowe teet (silmäkulmien harakanvarpaat eli naururypyt)
 • 1–3 ml Nasolabiaalit (nenän ja suunpielten väliset juonteet)
 • 0,5–1 ml Huulten muotoilu (määrä yhdellä hoitokerralla, haluttu lopputulos voi vaatia useita hoitokertoja)
 • 0,5–1 ml Suupielten kohotus
 • 1‒2 ml Marionettijuonteet (suupielten ja leuan väliset juonteet)

Mitä täyteainehoito sisältää?

Ennen täyteainehoitoa asiakkaan kanssa keskustellaan hänen terveydentilastaan, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista. Tämän jälkeen asiakas allekirjoittaa vastuuvapautuslomakkeen ja hoitoalueesta otetaan valokuva. Iho puudutetaan ja puhdistetaan huolellisesti. Täyteaine ruiskutetaan ihoon pieninä määrinä erittäin ohuella neulalla. Täyteaine tasoitetaan sormin ihoa painelemalla. Hoito tehdään asiakkaan istuessa puoli-istuvassa asennossa. Itse toimenpide kestää noin 20‒30 minuuttia, useita alueita hoidettaessa kauemmin.

Sattuuko täyteainehoito?

Kivun tunteminen on yksilöllistä. Kokemuksen mukaan kivuliain hoitoalue ovat huulet ja niiden ympäristö, muiden alueiden hoito saattaa tuntua vähemmän. Kivunlievitykseen käytetään tehokasta pintapuudutevoidetta.

Hoidon jälkeen?

Täyteainehoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia: lievä punoitus, mustelma, turvotus, aristus, kutina tai kihelmöinti. Kaikki nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet annetaan suullisesti ja kirjallisesti käynnin aikana.

Kuinka pian tulokset näkyvät?

Hoitotulos näkyy heti, ja lopputulosta voi arvioida kahden viikon kuluttua hoidosta. Huulten alkuturvotus saattaa olla voimakkaampaa ja kestää pidempään kuin muiden alueiden turvotus. Joskus jonkinasteinen turvotus kestää jopa viikon ajan. Tällöin huulet saattavat näyttää epäsymmetrisiltä. Tulos heti hoidon jälkeen ja hoitoa seuraavina päivinä ei ole lopullinen.

Kuinka kauan täyteaineen vaikutus kestää?

Täyteainehoitojen vaikutus kestää valmisteesta riippuen 3–24 kuukauden ajan. Kestoaikaan vaikuttavat mm. ihon kunto, käsitelty alue, täyteaineen määrä, pistotekniikka ja elämäntyyli. Huulten alueelle tehdyn hoidon vaikutus kestää keskimäärin lyhyemmän aikaa kuin muille alueille tehty hoito. Tuloksia voi halutessaan ylläpitää uusintakäsittelyillä, jotka tehdään käytetystä valmisteesta riippuen 3‒24 kuukauden välein. Usein ylläpitopistoksissa ainetta tarvitaan vähemmän kuin ensimmäisellä hoitokerralla.

Huulten muotoilu ensimmäistä kertaa

Jos asiakkaalle tehdään huulten muotoilu ensimmäistä kertaa, täyteaineen kesto on yleensä normaalia lyhyempi. Jos asiakas on tyytyväinen huuliinsa ensimmäisen kuukauden kuluttua hoidosta, suosittelemme ylläpitopistosta ensin kuuden kuukauden kuluttua hoidosta ja sen jälkeen aina kerran vuodessa saavutetun lopputuloksen ylläpitämiseksi. Jos haluttua lopputulosta ei saavuteta ensimmäisellä hoitokerralla, suosittelemme uusintakäyntiä 1‒3 kuukauden välein, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Tämän jälkeen suosittelemme ylläpitopistosta ensin kaksi kertaa vuodessa ja sen jälkeen kerran vuodessa saavutetun lopputuloksen ylläpitämiseksi.

Ajanvaraus

Ennen ajanvarausta tutustu erittäin huolellisesti edellä kuvattuihin tietoihin. Jos olet epävarma hoidon soveltuvuudesta itsellesi tai haluat lisätietoja täyteaineista, niiden käyttökohteista tai tarvittavasta määrästä, voit laittaa maksuttoman sähköisen konsultaatiopyynnön osoitteeseen Voit liittää sähköpostiin myös kuvan käsiteltävästä alueesta (tarkka kuva luonnonvalossa otettuna).

Voit myös varata ajan maksulliseen konsultaatioon. 15 minuuttia kestävä konsultaatio maksaa 25 euroa ja aika varataan puhelimitse 040 548 8023 tai sähköpostitse . Jos konsultaatio johtaa hoidon aloittamiseen, hoidosta hyvitetään 25 €.

Sähköisessä ajanvarauksessa voit varata ajan Juonteiden täyttöhoitoon (60 tai 90 min.) Ajanvarauksessa käytettävän täyteaineen määrä vaikuttaa varattavan ajan pituuteen. Jos harkitset esimerkiksi kahta ruisketta, varaa aika 2 ml/90 min. Varattuun aikaan sisältyy konsultointi, jossa käydään läpi esitiedot, muutostoiveet, aineen valinta, hoidon kulku ja jälkihoito-ohjeet.

Ajan muutokset/peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varatun hoidon alkua. Alle 24 h perutuista ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista peritään 75 % varatun hoidon hinnasta. Jos varaat aikasi seuraavalle päivälle, ajanvarauksesi on sitova.

Mesoterapia mikroneulaushoidot

Lue lisää A-vitamiini ja mikroneulaushoidoista tästä

Mikroneulaus (yhdistettynä A-vitamiinihoitoon) sarjahoitona on tehokkain tapa saada aikaan näkyviä hoitotuloksia anti-age hoidoissa.Neulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia (0,5-1mm neula) ihon pinnalliseen kerrokseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti stimuloimalla ihon omaa kollageenin tuotantoa. Mikroneulaishoidossa iho puudutetaan alkupuhdistuksen ja ihoa desinfioivan hedelmähappohapotuksen jälkeen jälkeen, jolloin hoito voidaan suorittaa mahdollisimman kivuttomasti. Hoidon jälkeen ihoon imeytetään pepdi (mikroikollageeni) seerumia ja A-vitamiiniöljyä. Hoidon päättää ihoa rauhoittava ja kosteuttava erikoiskasvohoitonaamio ja hoitoöljy. Tähän hoitoon ei voi yhdistää kasvohoidon yhteydessä tehtävää minimanikyyriä!

3D Skintech timanttimikrohiontahoito

Timanttihionta on saavuttanut laajalti mainetta parhaana ihon mikrohiontamenetelmänä. 3D Skintech -pyörivä mikrohionta imulla edustaa timanttihiontamenetelmien kirkkainta kärkeä. Hienoimmilla timanttihiontahoitopäillä voidaan hoitaa myös herkkää silmänympärysihoa sekä vahvistaa muutoinkin herkkää ja esimerkiksi couperoottista ihoa.

Timanttihionta parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä kuorimalla ihon ulointa kerrosta (uuden solutuotannon stimulointi). Menetelmällä voidaan hoitaa useita iho-ongelmia ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamista muutoksista aina akneen ja erilaisiin arpiin. Hoito kuorii kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia sisältäpäin (imu) ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa sekä tehostaa hoitoaineiden imeytymistä ihoon. Hoidot kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa ja tekevät siitä vähitellen tasaisemman sävyisen. 3D Skintech mikrohionta ei hankaa eikä ärsytä ihoa. Menetelmä on täysin kivuton, joten voit nauttia yksilöllisesti räätälöidyistä hoidoista, jotka rentouttavat ja ennen kaikkea tuottavat tuloksia jo ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien.

Timanttimikrohiontahoito valinnaisen kasvohoidon yhteydessä 25 €

Sarjahoidot 3, 5 tai 8 hoitokertaa – 10 %, – 15 % tai – 20 % normaalista hoitohinnasta.

3D Skintech timanttihionta

Hoitaa
Häivyttää

Ohjeita ihonhoitoon timanttihiontaa seuraavien 4‒7 päivän aikana

 • Vältä liiallista lämpöä ja suoraa altistumista auringolle.
 • Suojaa iho auringolta riittävän korkealla suojakertoimella – käsittely voi lisätä valoherkkyyttä. Kesäaikana suoritetun hoidon/hoitojakson jälkeen SPF 50 vähintään 2 viikkoa.
 • Älä nypi tai revi irtonaista tai kuoriutuvaa ihoa.
 • Hoitoa ei suositella, jos käytät isotretinoiinia (reseptilääke esim. Avitsid, Roacutan) sisältäviä tuotteita.
 • Älä käy elektrolyysihoidoissa, älä ota kollageenipistoksia, äläkä poista ihokarvoitusta hoidetulta alueelta vahaamalla tai muilla menetelmillä n. 5 päivään.
 • Keskeytä muiden ihoa kuorivien kotihoitotuotteiden käyttö ainakin viikon ajaksi.
 • Vältä kuumaa suihkua hoidetulla alueella. Älä myöskään käy saunassa, höyrysaunassa, porealtaassa, solariumissa tai muissa vastaavissa 1‒2 päivään.
 • Vältä hikoilua/urheilua 1‒2 päivää.
 • Huomio ihon hyvä kosteutus ja laadukkaat kotihoitotuotteet, sillä iho menettää normaalia herkemmin kosteutta tehokkaan kuorinnan jälkeen.
 • Hoidon jälkeen saattaa ilmetä punoitusta, mikä on normaalia. Iho saattaa myös reagoida herkemmin muutaman päivän ajan.

3D Skintech Elektromesoterapiahoito

Elektromesoterapia on neulatonta mesoterapiaa (vaikuttavien aineiden imeytystä ihoon) ilman kipua, infektioriskiä, turvotusta ja mustelmia! Kemian Nobelilla vuonna 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisten elektromagneettisten aaltojen avulla. Elektroporaation avulla voidaan tehdä mesoterapiaa ilman neulanpistoksia, jolloin vältytään infektioriskeiltä, kivulta, turvotukselta ja mustelmilta.

Elektromesoterapiahoito sisältää (riippuen valitsemasi kasvohoidon pituudesta) alkupuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan ihon pH:n tasapainotuksella (vaikuttavat aineet imeytyvät ihoon paremmin), imeytyshoidonhoidon ihollesi parhaiten soveltuvalla Elektromesoterapia seerumilla, kosteuttavan hieronnan, naamion sekä seerumin ja loppuvoiteen. Parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoitona. Kasvoja voidaan hoitaa kerran viikossa.

Elektromesoterapiahoito (neulaton mesoterapia) valinnaisen kasvohoidon yhteydessä 25 €

Sarjahoidot 3, 5 tai 8 hoitokertaa – 10 %, – 15 % tai – 20 % normaalista hoitohinnasta.

Mesoterapiassa käytettävät vaikuttavat aineet:

Hyaluronihappoampulli
Mesoliposomi
DMAE-antioksidanttiampulli
Glykolihappoampulli
A-Vitamiini hoitogeeli

3D Skintech Radiofrekvenssihoito

3D Skintech keskitetty multipolaarinen RF-energia läpäisee ihon eri kerrokset tuottaen lämpöä ihon alaiseen kudokseen (extra cellular matrix). Kollageenisäikeiden tuotanto ihossa tapahtuu matrixissa, kollageenin tuotanto aktivoituu johdettaessa ihoon lämpöä.

Paikallinen lämpö (n. 40–41°) aiheuttaa kollageenisäikeiden äkillisen supistumisen ja saa samalla aikaan fibroblast-solujen aineenvaihdunnan vilkastumisen hoitoalueella. Lämpö edistää alueen verenkiertoa ja parantaa siten myös hoitoalueen happiaineenvaihduntaa. Lopputuloksena lämmön nousu stimuloi uusien kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostumista ihossa, jolloin iho kiinteytyy, näyttää tasaisemmalta, sen kimmoisuus paranee ja iho näyttää nuorekkaammalta.

Radiofrekvenssi johtaa kivuttomasti ja tehokkaasti radiotaajuutta ihon alaiseen kudokseen. 3D Skintech multipolaarinen RF toimii 3-elektrodilla tuottaen lämpöä vain käsiteltävällä alueella. Koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin hoito on kivutonta ja miellyttävää, vaikkakin pientä nipistelyä ja kuumotusta voi tuntua hoidon kuluessa. RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit leukaperissä, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys. Käsivarret, vatsa-alue ja takareidet (selluliitti) ovat tyypillisiä vartalon RF-hoitokohteita (3D Lipo hpoidot).

Rf-hoito valinnaisen kasvohoidon yhteydessä: (ohimot + otsa/posket tai alaleuka/kaula tai decollete) 25 €

Sarjahoidot 3, 5 tai 8 hoitokertaa – 10 %, – 15 % tai – 20 % normaalista hoitohinnasta.

3D Skintech LED-valohoito

3D Skintech LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia, kivuttomia, helppoja ja nopeita valohoitoja. 3D-laitteilla voidaan hoitaa aknea, ryppyjä, ihon punoitusta, valovaurioita ja nopeuttaa ihon paranemista. 3D LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa.

3D-valohoidon hyvät tulokset saadaan vain laadukkaalla laitteella. LED-valohoidoista on useita tieteellisesti tutkittuja hoito-ohjelmia. LED-hoitoja voidaan ottaa sarjahoitoina, joita annetaan 1-2 kertaa viikossa, yhteensä noin 8 kertaa. Valittavanasi on neljä eri aallonpituutta omaavaa hoitovaloa (sininen, punainen, keltainen ja vihreä). Yhdessä valokennossa on yli 900 LED-valoa, ja yhdellä hoitokerralla voidaan antaa kahta eri aallonpituutta omaavaa hoitavaa valoa. Keltainen valo rauhoittaa, hoitaa ja korjaa ihovaurioita, sininen valo rauhoittaa akne tai akne rosacea ihon tulehdusta, vihreä valo vaikuttaa melanosyyttisynteesiin ja ehkäisee pigmenttimuutoksia ja punainen valo stimuloi kollageenia ja elastiinia tuottavia soluja ihossa (anti age). Hoitovalon alle laitetaan valoa läpäisevä, erittäin kosteuttava hyalyronihapponaamio.

Tiesitkö muuten, että NASA on kehittänyt LED-valohoidot, jotta astronauttien haavat saatiin paranemaan avaruudessa.

Led-valohoito valinnaisen kasvohoidon yhteydessä 25 €

Sarjahoidot 3, 5 tai 8 hoitokertaa – 10 %, – 15 % tai – 20 % normaalista hoitohinnasta.

LED-hoitojen tavallisimmat käyttöaiheet
LED-hoidon edut
LED hoitojen vasta-aiheet

3D LED-valohoito aknen hoidossa

Propionibacterium Acnes -bakteerilla on tärkeä rooli aknen syntymisessä. 3D sininen hoitava valo heikentää ja tappaa näitä bakteereita vaikuttamalla bakteerin valoherkkiin molekyyleihin. Tätä kautta aknetulehdus rauhoittuu. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että aknebakteereihin saadaan paras vaikutus käyttämällä sinistä valon aallon pituutta. 3D punainen valo taas vähentää tulehdusvälittäjäaineiden muodostumista (käytetään myös ikääntyvän ihon hoidossa). Tulehdusreaktion vaimeneminen vähentää aknetulehdusta, punoitusta ja arpeutumista. 3D LED-valohoito stimuloi myös fibroblast-solujen tuotantoa, mikä uudistaa ihoa parantamalla sen laatua.

3D LED fotonuorennuksessa (Anti-age)

3D LED punainen valo vaikuttaa solujen mitokondrioihin ja lisää solujen energiahuollosta vastaavan ATP-molekyyylin tuotantoa. LED-valo stimuloi voimakkaasti fibroblasteja tuottamaan uutta kollageenia. Valo stimuloi myös sidekudoksen uudismuodostuksessa tärkeitä metalloproteinaaseja (MMP), joiden avulla tapahtuu kollageenin ja elastiinin uudismuodostus. Punaisen valon aallonpituus stimuloi fibromyosyytteja, jotka järjestävät kollageenisäikeitä. Yhdistelmävaikutuksesta iho muuttuu kiinteämmäksi ja kimmoisammaksi. Valo parantaa myös hoidetun alueen verenkiertoa antaen iholle elinvoimaisuutta ja hehkua.

3D Skintech Lux-hoito

LUX-hoito (täydellinen kasvohoito) ikääntyvälle iholle

Katso hinta varauskalenterista tästä

Sarjahoidot 3, 5 tai 8 hoitokertaa – 10 %, – 15 % tai – 20 % normaalista hoitohinnasta.

Tehohoitoon sisältyy:

Alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta ja neutralointi, timanttimikrohionta ihotyypille sopivalla mikrohionta hoitopäällä (sisältää myös herkän silmänympärysihon hionnan ja voidaan tehdä myös vahvistamaan herkkää ja couperoottista ihoa), seerumin imeyttäminen Elektromesoterapialaitteella ihon kosteuttavan hieronnan, RF-hoidon (ihon kiinteytys max. 30 min). kasvojen kosteutuksen/hieronnan, Hyalyronihappogeelinaamion hoitavalla valolla (punainen anti-age LED-valo), seerumin ja loppuvoiteet. Lue lisää hoitoon sisältyvistä erikoishoidoista kyseisen yksittäisen 3D Skintech hoitokuvauksen kohdalta (3D Timanttimikrohionta, 3Dneulaton mesoterapiahoito, 3D Radiofrekvenssihoito, 3D LED-valohoito)

Timanttinen ihonhoito

Kirkastava ja puhdistava sekä ihoa tehokkaasti kosteuttava hoitopaketti sisältää: Alkupuhdistus ja hedelmähappokuorinta, minimanikyyri vaalealla lakalla tai kynsien kiillotuksella, ihotyypin mukainen timanttimikrohiontahoito kasvoille ja kaulalle, kosteuttavan kasvohieronta, ihotyypin mukainen kasvonaamio, hartiahieronta, seerumi ja loppuvoiteet.

Katso hinta varauskalenterista tästä

Hemmottelupäivä 2h 45minh

Katso hinta varauskalenterista tästä

Sisältää tunnin asiakkaiden toiveiden mukaisen jalkahoidon sekä tunnin kirkastavan ja kosteuttavan kasvohoidon, kulmien värjäyksen/muotoilun ja manikyyrin vaalealla lakalla. Mikäli et halua värjäystä, lisääntyy hoitoaika vastaavasti kasvo-, jalka- tai käsihoidon osalta. Täydellinen päästä varpaisiin hemmottelupäivä!

Dermaplanning kasvohoito 60, 75, 90, 105, 120 min

Katso hinta varauskalenterista tästä

Dermaplaning kasvojen kuorintahoito

1. Mitä hyötyä dermaplanningista on?

Dermaplanning on kasvojen kuorintahoito, joka suoritetaan kirurgisella veitsenterällä. Toimenpide tehdään kuolleiden ihosolujen muodostaman uloimman kerroksen ja untuvakarvoituksen poistamiseksi. Dermaplanning hoito ei muuta karvoitusta paksummaksi, jäykemmäksi tai tuuheammaksi.

Dermaplanningilla on samanlaiset tavoitteet kuin muillakin kuorinnoilla: ihoa halutaan kirkastaa ja heleyttää ja saada hoitavat tuotteet imeytymään ihoon paremmin. Meikki levittyy kuoritulle, karvattomalle iholle erityisen kauniisti ja vaivattomasti.

2. Sopiiko toimenpide kaikille?

Dermaplanning sopii kaikille ihotyypeille. Hoito täytyy kuitenkin tehdä ehjälle ja terveelle iholle, eli esimerkiksi aktiivinen akne ja muut tulehdukset estävät hoidon tekemisen. Herkkä iho voi punoittaa hoidon jälkeen ja ihon rauhoittuminen voi viedä pidempään kuin vahvan ja paksun ihon.

Hoito on ihanteellinen epätasaisen ihon, aknearpien ja kuivuudesta johtuvien juonteiden hoitoon. Hoito sopii myös niille, joilla on ylimääräistä untuvakarvoitusta (velluskarva) kasvoissa ja se on kivuton vaihtoehto kasvojen karvojen sokeroinnille.

3. Miten iho reagoi dermaplanningiin?

Hoidosta ei yleensä seuraa kipua tai punoitusta, mutta tämä on yksilöllistä. Hoito sopii vaikka työpaikan lounastunnilla tehtäväksi, toisilla iho voi tuntua hieman aralta muutaman vuorokauden ajan ja sen jälkeen silkkiseltä.

Dermaplanningin jälkeen ihoa kannattaa hoitaa aktiivisesti. Kun kuollut ihosolukko on kuorittu ihon päältä pois ja ihonhoitotuotteet imeytyvät hoidon jälkeen hyvin ihoon. Kotona hoitojen välissä tehtävät kevyet, hellävaraiset kuorinnat auttavat pitämään ihon kirkkaana. Dermaplanning kuorii ihon pintasolukon kevyen hedelmähappohapotuksen jälkeen, jolloin toimenpiteen jälkeen on tärkeää käyttää iholla auringon UV-säteiltä suojaavaa voidetta (usein meikkivoiteet ja puuterit sisältävät nykyään myös hyvän aurinkosuojan)

4. Kuinka kauan tulos kestää?

Hoito täytyy uusi noin kuukauden välein, jos haluaa pysyviä tuloksia. Velluskarva kasvaa takaisin iholle noin kuukaudessa. Hoito ei lisää karvoittumista kasvoilla.

5. Mitä hoito maksaa?

Perus Dermaplanning-hoito sisältää alkupuhdistuksen, kevyen hedelmähappohapotuksen, dermaplanning hoidon kosteutuksen ja loppuvoiteen.

Hoitoja saa eri pituisina aina 120 min. saakka ja hoitoon voidaan yhdistää myös muita oheishoitoja, es. kasvojen lymfahoito, neulaton mesoterapia, LED valohoito, radiofrekvenssi tms. Suunnitellaan sinulle räätälöity, yksilöllinen Dermaplanning hoitosi hoitolassa.

Hoitoampullin/geelin imeytys

Katso hinta varauskalenterista tästä

Imeytys tehdään 3D Skintech mesoterapialaitteella.

Käsihoito

Katso hinta varauskalenterista tästä

Käsihoidoissa voit valita pikamanikyyrin (20 min./25 €) jonkin muun hoidon yhteyteen tai perusteellisemman, pidemmän käsien hoidon itsenäisenä hoitona.

Hoidot sisältävät käytettävän ajan puitteissa kynsien ja kynsinauhojen hoidon ja halutessasi lakkauksen sekä pidemmissä hoidoissa käsien kylvetyksen, kuorinnan, hieronnan tai syväkosteuttavan naamion. Lakkaus tehdään omalla tai hoitolan lakalla. Kestävä (n. kymmenen päivää kulutuksesta riippuen) geelilakkaus, jota ei koveteta UV-valolla lisähintaan 10 €.

Jalkahoito

Katso hinta varauskalenterista tästä

Perusteellinen, tarpeisiin mukautuva jalkahoito sisältää hoitoajasta riippuen jalkakylvyn, kovettumien poiston (kovettumia tehokkaasti pehmentävät aineet, veitsi, pora ja raspi), kynsien leikkauksen ja kynsinauhojen siistimisen, hieronnan sekä lakkauksen halutessasi. Pidemmät hoidot sisältävät perusjalkahoidon lisäksi kuorinnan sekä jalkanaamion, mikäli kovettumien poistoon käytettävä aika sallii hemmotteluhoitojen tekemisen.

Katso myös mitä Hemmottelupäivä pitää sisällään alempaa

Hemmottelupäivä 2h 45minh

Katso hinta varauskalenterista tästä

Sisältää tunnin asiakkaiden toiveiden mukaisen jalkahoidon sekä tunnin kirkastavan ja kosteuttavan kasvohoidon, kulmien värjäyksen/muotoilun ja manikyyrin vaalealla lakalla. Mikäli et halua värjäystä, lisääntyy hoitoaika vastaavasti kasvo-, jalka- tai käsihoidon osalta. Täydellinen päästä varpaisiin hemmottelupäivä!

Jalkojen luksushoito 105 min

Katso hinta varauskalenterista tästä

Sisältää tunnin jalkahoidon keskittyen haluamiisi ongelmakohtiin tai hemmotteleva spa-tyyppinen jalkahoito kuorintoineen ja hierontoineen, kestolakkauksen ja säärien sokeroinnin.

Vyöhyketerapia

Katso hinta varauskalenterista tästä

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, joka sisältää jalkojen heijastepisteiden painelua ja hierontaa. Vyöhyketerapia on tehokas apu mm. stressin, jännityksen ja väsymyksen hoidossa. Vyöhyketerapia toimii myös ennaltaehkäisevästi sairauksia vastaan. Voit tulla hoitoon myös nauttimaan hieronnasta, jos et kärsi erityisesti mistään vaivasta!

Jalkahoito + vyöhyketerapia

Katso hinta varauskalenterista tästä

Sokeroinnit

Katso hinta varauskalenterista tästä

Sokerointi on hygieeninen tapa poistaa ihokarvoja. Sokerointisokeri on 100 % luonnontuote. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta tehokkaammin kuin vahauksella ja se sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Jos iho on erittäin kuiva, kotona tehtävä kuorinta tai kuivaharjaus ennen sokerointia helpottaa toimenpidettä.

3D Lipomed vartalohoidot

Neljä eri hoitomenetelmää kehoon kertyneiden ylimääräisten rasvojen, rasvataskujen ja selluliitin hoitoon sekä elastisuutensa menettäneen ihon kiinteytykseen (Body shaping). Mikään muu hoitolaite ei tarjoa yhtä täydellistä ja tehokasta ratkaisua, tarjoten vaihtoehdon esim. rasvaimulle.

3D-teknologia (kavitaatio ja cryohoito) tuhoaa fyysisesti rasvasoluja (n. 20–40 % rasvasoluista tuhoutuu / hoitokerta). Asiakkaan ei ole pakko kuntoilla hoitotulosten takaamiseksi (tuhoutuneiden rasvasolujen poistumisen takaamiseksi ja aineenvaihdunnan lisäämiseksi hoitoalueella). Tämän lisäksi radiofrekvenssillä ja imurullaushoidolla saadaan aikaan löystyneen ihokudoksen kiinteytymistä (sekä kasvoilla että vartalolla) ja selluliitin vähenemistä.

Sarjahoidot 3 hoitokertaa – 10 % normaalista hoitohinnasta (à 220 €)

Sarjahoidot 5 hoitokertaa – 15% normaalista hoitohinnasta (à 208 €)

Sarjahoito 8 hoitokertaa – 25 % normaalista hoitohinnasta (à 180 €)

Kavitaatio

Kavitaatiohoidoissa käytetään tieteellisesti todistettua, ei invasiivista (ei kirurgista) ultraäänikavitaatioteknologiaa ei toivottujen rasvasolujen tuhoamiseksi. Kavitaatioenergia valitsee selektiivisesti rasvasolut halutulla hoitoalueella ilman, että se vahingoittaa ympäröivää kudosta. Ultraääniaallon energia rikkoo mekaanisesti rasvasolun solukalvon. Ultraääniaalto muodostaa värähtelyä, jolta rasvasolu ei pysty suojautumaan, ja solukalvo rikkoutuu nopeasti. Nämä rikkoutuneet rasvasolut vapauttavat triglyseridejä, jotka muuttuvat entsymaattisesti vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi. Vapaat rasvahapot poistuvat elimistöstä rasvaliukoisina aineina lymfanestekierron ja maksan aineenvaihdunnan kautta. Glyseroli poistuu vesiliukoisena aineena imeytyen verenkiertoon. Elimistö käyttää glyserolia energian lähteenä tai se poistuu munuaisten aineenvaihdunnan seurauksena elimistöstä.

Kysymyksiä ja vastauksia kavitaatiohoidosta

Miten kavitaatiohoito toimii?
Mitä tapahtuu vapautuneelle rasvalle?
Kenelle kavitaatiohoito on tarkoitettu?
Mitä kehon alueita hoidetaan?
Mitä tuloksia voin odottaa?
Miltä minusta tuntuu hoidon aikana?
Mitä hoidon jälkeen tapahtuu?

 


Cryoelektroforeesi

Cryopolyysissä käytetään kupin muotoista, kaksi jäädytyslevyä sisältävää käsikappaletta apoptoosin (solukuolema) aikaansaamiseksi rasvakerroksen sisällä halutuilla alueilla. Cryolla hoidetaan rasvataskuja missä tahansa kehon alueella. Cryohoito on ihanteellinen vartalon muokkaukseen. Hoidon aikana 20–40 % hoitoalueen rasvasoluista tuhoutuu luonnollisella tavalla ja häviää kehosta hoidon jälkeisten viikkojen/kuukausien aikana (ks. kavitaatiohoito).

Ihon alaisten rasvasolujen on todettu olevan ympäröivää kudosta herkempiä kylmälle. Kun rasvasolut altistetaan kehon normaalia lämpötilaa huomattavasti alemmalle lämpötilalle, niissä tapahtuu kristallisaatio, separaatio (erottuminen) ja paikallinen solukuolema, apoptoosi. Apoptoosi on luonnollinen, elimistön ohjelmoima solukuolema ja sitä seuraa kontrolloitu, ennalta määrätty elimistön toimintamalli kuolleiden solujen poistamiseksi. Kudos vastaa solukuolemaan inflammaatioreaktiolla. Cryopolyysin aikana solut kutistuvat ja ne lähettävät stressisignaaleja elimistöön. Makrofagit vastaavat näihin signaaleihin. Makrofagit ”siivoavat” kutistuneet solut pois jälkiä jättämättä. Tämä stimuloi luonnollista rasvasolujen jäännösten poistumista kehosta, mikä jatkuu muutamien kuukausien ajan hoidon jälkeen. Hoitoalueen rasvasolut poistuvat kehosta luonnollisen metabolian (aineenvaihdunnan) kautta hoitoa seuraavien kuukausien aikana. Tämä pienentää vähitellen rasvakerrosta.

Kysymyksiä ja vastauksia cryohoidosta

Kuinka cryohoito toimii?
Mitä tapahtuu rasvalle?
Kenelle Cryohoito sopii?
Mitä kehon osia hoidetaan?
Mitä tuloksia voin odottaa?
Miltä hoito tuntuu?
Mitä tapahtuu hoidon jälkeen?

Radiofrekvenssihoito (RF)

Radiofrekvenssi on yleinen menetelmä ihon syvempien kerrosten lämpötilan nostamiseen tuomalla iholle hoitopään avulla sähkövirtaa. Radiofrekvenssihoito hyödyttää asiakkaita, jotka haluavat ihon kiinteytymistä vartalolla tai kasvoilla. RF tasoittaa myös selluliittia.

Hoidon aikana elektronit saavat energiaa sähkövirrasta. Kun elektronit kohtaavat vastusta virtaukseensa, lämpötila kohoaa hoitoalueella (hoitoalueella käytetään glyseriinigeeliä, jotta vastus iholla vähenee).

Ihon kerrokset toimivat vastuksena korkeataajuusvirralle, ja vastuksesta riippuen iho lämpenee vaihtelevasti hoitoalueella (vrt. lamppu, joka lämpenee, kun se kytketään verkkovirtaan). Radiofrekvenssiä voidaan tuoda iholle eri teknologioilla. 3D Lipomed (ja Skintech) käyttävät laitteissaan uusinta RF-teknologiaa, fokusoitua fraktionaalista tai tripolaarista radiofrekvenssiä.

Fokusoitu fraktionaalinen RF-läpäisysyvyys on sama kuin elektrodien välinen mitta (vrt. Bi-polaariseen, missä läpäisysyvyys on puolet elektrodien mitasta). Neljä elektrodia sisältävän hoitopään läpäisevyys on hieman suurempi kuin ihon pinnallisten kerrosten (epidermis ja dermis) mitta (noin 5‒6 mm). Kuuden elektrodin hoitopää läpäisee ihon 20 mm syvyyteen saakka (käytetään ainoastaan vartalolla). Kummassakin tapauksessa saadaan hoitovaikutuksia rasvakudokseen saakka.

Rasvojen ”sulatus”

Yleisesti ottaen (riippuen sähkövirran taajuudesta) rasvasolut pystyvät vastustamaan radiofrekvenssiä paremmin kuin ihosolut. Öljy (rasvasolu) on virranjohtimena huonompi kuin vesi, josta pääosa ihosoluista muodostuu. Tästä syystä rasvasolut lämpenevät nopeammin kuin muut ihon solut. Rasvasolujen lämmön nousu stimuloi niiden aineenvaihduntaa ja lisää nestemäisen rasvan pääsyä lymfa- ja verenkiertoon. Nämä nestemäiset rasvasolut joko varastoituvat uudelleen ei hoidetun alueen rasvasoluihin tai ne metaboilisoituvat maksan ja munuaisten toiminnan seurauksena pois elimistöstä. Liikunta, terveellinen ruokavalio ja hyvä lymfanestekierto tehostavat hoitotulosta kuluttamalla vapautunutta rasvaa, mikä johtaa näin myös painon putoamiseen.

Ihon kiinteytyminen

Tripolaari RF lämmittää syvempää ihokudosta, dermistä noin 40–41 asteeseen. Ihoon syntyy tästä lämpötrauma, joka ilmenee 5‒30 %:ssa kollageenisäikeistä. Tämä näkyy kollageenisäikeiden välittömänä supistumisena. Supistuminen stimuloi fibroblast-solujen toimintaa, mikä puolestaan lisää uusien kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostumista ihossa (= iho kiinteytyy). Hoidetun alueen kollageenisäikeiden läpimitta lisääntyy ja säikeet ovat lyhentyneet, kun niitä tutkitaan mikroskoopilla.

Kysymyksiä ja vastauksia radiorekvenssihoidosta

Miten RF-hoito toimii?
Mikä on tavoiteltava ihon lämpötila hoidon aikana?
Kenelle RF-hoito on tarkoitettu?
Mitä vartalon alueita voi hoitaa?
Kuinka pitkään hoitotulokset kestävät?
Mikä on sopiva väli hoitokertojen väillä?
Miten saadaan parhaat tulokset RF:llä?
Miltä minusta tuntuu hoidon aikana?
Mitä tapahtuu hoidon jälkeen?

3D imurullaushoito RF:llä

Imurullausaplikaatiot toimivat hierovan imun periaatteella ja tähtäävät paikallisen rasva- tai selluliittikudoksen kireyden vähenemiseen tai sen poistoon hoitoalueelta. Hoito tasoittaa rasva- tai selluliittikertymiä stimuloiden samalla tukkiintunutta lymfanestekiertoa vapauttamaan kudokseen kertynyttä kuonaa elimistön metabolisoitavaksi.

Selluliitin synnyn tutkimukset viittaavat siihen, että ihoalueille, joille selluliitti kerääntyy sekä verenkierto (aineenvaihdunta) että lymfanestekierto (kuonan poisto) ovat vähentyneet. Tämä johtaa kuonan ja rasvan kerääntymiseen alueelle.

3D-imurullaushoito on suunniteltu vähentämään selluliittia hajottamalla selluliittikudosta mekaanisesti ja lisäämällä hoidettavan alueen imunestekiertoa. Elimistöä avustetaan näin kuonan ja ylimääräisen kudosnesteen poistossa.

Selluliittia esiintyy yleensä alueilla, joille ylimääräiset rasvasolut mieluiten kerääntyvät: lanteilla ”jenkkakahvat”, reisillä ”ratsupaikat” sekä pakaroissa. Selluliittia on myös käsivarsissa, vatsan seudulla ja selässä. Ihon alla on tukikudosta, joka erottaa ihon sen alla olevasta lihaskudoksesta. Tukikudos yhdistää, tukee ja liittää kudoksia ja elimiä toisiinsa. Rasvasolut, jotka laajenevat tukikudoksen muodostamissa jaokkeissa (mikro- ja makronodulit), kiinnittyvät toisiinsa ja laajenevat ihon pintaa kohden (”appelsiini-iho”). Verenkierto vähenee alueella, jolloin kuona-aineet alkavat aineenvaihdunnan puutteessa kerääntyä ja selluliitti muodostua.

Selluliittikertymiä on naisilla useammin kuin miehillä. Jopa 80 prosentilla yli 30-vuotiaista naisista on kehossaan selluliittia. Hormonaalisilla eroavuuksilla (estrogeenin määrä) kuin myös tukikudoksen laadulla on merkitystä selluliitin synnyssä. Miehillä ihon alainen tukikudos on levittäytynyt lihasten päälle, jolloin iho pysyy tasaisempana. Naisilla tukikudos on usein irtonaista ja paikallista, jolloin näille alueille pääsee syntymään helpommin rasvakertymiä, selluliittia.

Selluliitin synnyn syyt

Hormonaaliset syyt:
Geneettiset syyt:
Ruokavalio:
Elämäntavat:
Vaatetus:

Kosmeettista selluliittia kuivaillaan usein kolmella eri asteella:

1 aste: Kudoksessa on rasvaa, nestettä ja kuona-aineita. Rasvasolut ovat hieman suurentuneet. Erottuu appelsiini-ihona kudosta puristettaessa.

2 aste: Kudoksessa on rasvaa, nestettä ja kuona-aineita. Rasvasolut ovat suurentuneet ja ryhmittyneet suuremmiksi kokonaisuuksiksi (= mikronoduleiksi). Erottuu appelsiini-ihona seisoessa.

3 aste: Kudoksessa on rasvaa, nestettä ja kuona-aineita. Rasvasolut ovat suurentuneet ja ryhmittyneet suuriksi kokonaisuuksiksi (= makronodulit). Erottuu sekä seistessä että makuulla ollessa.