A-vitamiini ja mikroneulausklinikka


Koulutettu ammattilainen tuntee A-vitamiinin ja sen positiiviset vaikutukset ihoon

Environia saavat myydä vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Toisin kuten itsehoitokosmetiikkaa yleensä, Environia ei voi ostaa verkosta, tavarataloista, apteekeista tai tax-freesta. Environ tuotesarjan käyttö on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus. Olen A-vitamiinihoitoihin perehtynyt kosmetologi-sairaanhoitaja ja vastaan asiakkaani ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista.

Parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi ja A-vitamiiniklinikan asiakkaana sinun olisi hyvä sitoutua hoitamaan ihoasi myös kotona Vitamin STEP-UP SYSTEM™: illä totuttaen iho A-vitamiiniin ja muihin aktiiviaineisiin A-vitamiini pitoisuuksien asteittain nousevalla systeemillä. Siedättäminen lisää ihon kauneutta ja terveyttä turvallisesti ja tehokkaasti ja takaa jatkuvasti paranevat hoitotulokset. Lääketieteellisesti tutkittu A-vitamiini on iholle yhtä tärkeää kuin happi ja vesi ihmiskeholle. Kun lapsi syntyy, ihossa vallitsee A-vitamiinitasapaino, joka heikkenee vähitellen UV-säteilyn, ilmansaasteiden ja erilaisten elämäntapatekijöiden seurauksena. Lähes jokainen aikuinen kärsii A-vitamiinivajeesta, minkä vuoksi iho ikääntyy ikävuosiaan nopeammin ja siihen ilmestyy erilaisia muita ongelmia. A-vitamiinipuutoksen oireita ihossa ovat:

 • Rypyt ja juonteet
 • Elottomuus
 • Karheus
 • Elastisuuden ja kiinteyden puute
 • Epätasainen pigmentaatio ja pigmenttiläikät
 • Epäpuhtaudet ja akne

A-vitamiinin hyödyt iholle

A-vitamiini vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko ihon hyvinvointiin. Sen teho alkaa solutumasta, jossa se stimuloi epidermaalisten kantasolujen kasvua sekä erilaistumista ja kypsymistä terveiksi ihosoluiksi. Hyödyt ihon epidermiksessä (Ihon n. 0,5 mm paksuinen pintakerros):

 • Ihosolujen uusiutuminen kiihtyy
 • Solukerrokset lisääntyvät ja solut sitoutuvat tiukemmin toisiinsa
 • Epidermis paksuuntuu ja sen läpäisevyys heikkenee. Kosteus sitoutuu ihoon
 • Ihon pintarakenne vahvistuu ja silottuu
 • Ihon väri heleytyy
 • Ihon melaniinin tuotanto ja jakautuminen normalisoituvat, tummat läikät kirkastuvat
 • Epidermis kiinnittyy tiiviimmin tyvikalvoon
 • Talineritys ja keratinisaatio talirauhasissa normalisoituvat
 • Ihon immuniteetista vastaavien Langerhansin solujen toiminta paranee

Mikroneulaushoidot

Mikroneulaus (neulallinen mesoterapia) on ihoa elvyttävä, tasoittava ja kirkastava hoitomenetelmä. Hoidossa käytettävät aineet (Peptidiseos ja A, C, E-vitamiiniöljy neulaushoidon päätteeksi) viedään ihoon tekemällä siihen mikroskoopilla havaittavia fyysisiä reikiä. Jokainen yksittäinen mikroneulaus rullan neula tekee ihoon pienen reiän. Iho parantaa siihen neulauksen aikana tulleet lukuisat reiät luonnollisella tavalla, tuottaen kollageenia ja elastiinia – iho kiinteytyy luonnollisella tavalla. Mesoterapia mikroneulauksella on turvallinen, mutta samalla yksi tehokkaimmista vaihtoehdoista, jolla voidaan saada aikaan huomattavia tuloksia juonteiden ja arpien hoidossa.


Hoitoindikaatiot

Hoito sopii aikuiselle iholle, kasvonpiirteiden kohottamiseen, aknearpiin sekä ryppyihin ja ilmejuonteisiin. Mikroneulaus mesoterapialla saadaan myös lisättyä ihon kosteustasapainoa tehokkaasti. Neulaus vahvistaa ihoa sekä parantaa ihon kuntoa käsitellyillä alueilla. Mikroneulaushoidolla ihosolut elpyvät, iho näyttää raikkaalta, nuorekkaammalta ja tasaisemmalta. Yhdistettynä A-vitamiini hoitoon mikroneulauksella saavutettavat tulokset voivat parhaimmillaan olla huikeat!


Turvallinen toimenpide

Teen mikroneulaushoidon voidepuudutuksella, jolloin se on yleensä lähes kivuton hoito. Kasvojen ensimmäiseen mesoterapiahoitoon tulee varata aikaa noin kaksi tuntia. Kasvojen hoidon lisäksi hoidan aina myös kaulan ja dekolteen. Hoidon alussa tehdään kevyt maitohappokuorinta iholle. Kuorinta aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja valmistaa ihon hoitoa varten sekä toimii osana ihon antimikrobista puhdistusta ennen neulausta.

Käytän hoidoissa Environin tieteellisen johtajan, plastiikkakirurgi Des Fernandesin kehittämiä ja yksittäispakattuja mikroneulaukseen tarkoitettuja mikroneulausrullia (neulan pituus 0,5mm-1,5mm) tai ”stämppejä” (leimasimen näköinen hoitopää, neulan pituus 1,5mm) arpien hoidossa. Rullat ja stämpit ovat steriilejä ja henkilökohtaisia. Asiakkaan omaa rullaa tai stämppiä voidaan käyttää noin vuoden ajan hänen hoidoissaan.

Yhdistän aina mikroneulaus hoitoon peptidien imeytyksen ja A, C, E -vitamiinihoidon. On suositeltavaa, että aloitat hoitoprotokollan jo kolme viikkoa ennen ensimmäistä neulaushoitoa hoitamalla ihoa kotona Environin A, C, E vitamiini öljyllä (100 ml/61€) parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi. Hannoverin lääketieteellisessä koulussa suoritettu tutkimus osoitti, että mikroneulauksen tulokset paranivat huomattavasti (lähes 100 % paremmat tulokset), kun neulaushoitoon yhdistettiin ihoa ravitseva A, C ja E vitamiinihoito voiteilla, peptideillä ja öljyllä.

Hoitoprotokollan mukainen hoito vähentää juonteita ja ryppyjä, stimuloi kollageenin tuotantoa, antaa iholle kosteutta ja napakkuutta ja kohottaa kasvojen piirteitä. Hoito viimeistellään Environin okkluusion tekevällä erikoiskasvohoitonaamiolla, joka lisää ihon kosteustasapainoa, elastisuutta ja tukee ihon uudistumista samalla rauhoittaen ihoa hoidon jälkeen.


Toipuminen hoidosta

Mikroneulauksen jälkeen iho saattaa punoittaa ja olla hieman ärtynyt. Punoitus rauhoittuu usein jo ensimmäisten tuntien, viimeistään ensimmäisen vuorokauden aikana. Kasvojen koskettelua tulee välttää heti toimenpiteen jälkeen n. kuusi tuntia. Iho pitää suojata auringolta hoidon jälkeen ja aurinkoa pitää välttää 3 päivää hoidon jälkeen.


Jatkohoito

Parhaat tulokset saadaan sarjahoidoilla. Tällöin saat myös parhaan vastineen hoitoa varten ostetulle henkilökohtaiselle mikroneulausrullallesi. Environin suositus sarjahoidolle on 4-6 hoitokertaa viikon-10 päivän välein. Sarjan voi toistaa tauon jälkeen useamman kerran vuodessa maksimaalisten hoitotulosten saavuttamiseksi.

Ensimmäiseen käyntiin varaan riittävästi aikaa, että ehdimme käydä kaikki hoidon vaiheet ja vaikutukset läpi. Aikaa jää myös vastata kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin. Voit olla minuun yhteydessä konsultaatiota varten ennen, kun päätät halukkuudestasi sitoutua hoitoon. Kontraindikaatiot mikroneulaushoidolle: 1. Ihon riittämätön valmistaminen vastaanottamaan mikroneulaushoito 2. Aktiivinen ihon infektio, ihosyöpä, aurinkokeratoosi, syylät 3. Raskaus 4. Liian suuret odotukset hoidolla 5. Verenohennuslääkehoito (vaatii hoitavan lääkärin konsultaation) 6. Allergia pintapuudutteille 7. Roacutan tms. aknelääkitys, 6 kk:n tauko hoidon jälkeen ennen neulausta 8. Botox injektio, 10 pv:n tauko ennen mikroneulaushoitoa 9. Täyteaine (es. hyaluronihappo) injektio, 14 pv:n tauko ennen mikroneulaushoitoa

Mesoterapia mikroneulaushoidot, hinnasto (Hoidot ja hinnasto laatikkoon etusivulla):

 • Kasvot, kaula ja dekoltee, yksittäinen hoito 235€
 • Sarjahoito 4x tai 6x: ensimmäinen hoito 235€, 3 -5 seuraavaa hoitoa à 135€
 • Arpihoito stämpillä, yksittäinen hoito: 125 €
 • Arven sarjahoito 4x tai 6x: ensimmäinen hoito 125€, seuraavat 3-5 hoitoa 99€